50 godina Vašeg povjerenja, hvala!
amlbem
Adresa
Vrtna ul. 12, Čehovec

O nama

Počeci obiteljskog obrta Stolarije Purić sežu u 60-te godine prošlog stoljeća. Točnije 1969 godinu, kada je Ivan Purić osnovao obrt za obradu drva koji uspješno posluje i danas. Jedan smo od prvih stolarskih obrta, ali i obrta uopće na području Grada Preloga.

Prva radionica od svega 70 m2 sastojala se od nekoliko osnovnih strojeva potrebnih za rad, te se tadašnja tehnologija obrade drva bazirala na puno ručnog rada. Kasnijim razvojem i investiranjem u proširenje radionice, kupnju strojeva i ostale potrebne tehnologije, za rezultat imalo je unapređenje poslovanja te postepeni i kontinuirani rast i razvoj obiteljskog posla.
Godine 1997. osnivač Purić Ivan odlazi u mirovinu, te ulogu vođenja obrta preuzima stariji sin Vlado i nastavlja s vođenjem obrta koji uspješno posluje i danas.

Naša primarna djelatnost je proizvodnja vanjske drvene stolarije, kao i sobnih vrata od masivnog drva.
Svoje proizvode plasiramo diljem cijele Republike Hrvatske kao i u inozemstvo. Naša vizija i misija vode nas prema kontinuiranom unapređenju poslovanja u svim segmentima, te praćenje trendova koje tržište nameće. Vođeni time, nastojimo u što većoj mjeri pratiti trendove, stoga smo redovni sudionici raznih konferencija gdje prikupljamo dodatna znanja kako bi održali konkurentnost na zahtjevnom tržištu.

U prilog tome idu naša priznanja koja su dokaz pravog puta i poticaj za dalje.
Danas s ponosom slavimo pola stoljeća kontinuiranog i uspješnog rada obiteljskog obrta, te se zahvaljujemo svim dosadašnjim kupcima na povjerenju tijekom svih ovih godina.